Brakenhoff optiek

In Oegstgeest vindt u dé optiekwinkel waar u al 45 jaar terecht kunt voor brillen en contactlenzen: Brakenhoff Optiek. Bent u op zoek naar een opticien in Oegstgeest en omgeving, stop direct uw zoektocht. Voor vrijblijvend advies op het gebied van brillen, contactlenzen en oogzorg kunt u gerust bij ons binnen stappen. Persoonlijk contact staat voorop!

Makelaardij Proper

Verhuisplannen? Op zoek naar een woning in de regio? Proper Makelaardij is sinds 1926 actief in de regio Oegstgeest, Leiden, Warmond, Wassenaar, Noordwijk en Den Haag. Moderne dienstverlening met ouderwetse service!

Kasteel Oud-Poelgeest

Uw zakelijk event in stijl verzorgd.

Alle arrangementen zijn inclusief; gratis parkeren en wifi, zaalhuur, koffie, thee en bronwater, gebruik van beamer, scherm en flipover en een zoete lekkernij bij de koffie. Wij serveren uw gezelschap indien gewenst een gevarieerd lunchbuffet, inclusief dranken. De gerechten worden met zorg bereid, en zijn geïnspireerd op het seizoen.

Aannemersbedrijf Den Dubbelden

Een mooi familiebedrijf wat in haar ruim 80-jarig bestaan is uitgegroeid tot een regionale bouwonderneming, opererend in de driehoek Amsterdam, Den Haag, Alphen aan den Rijn.

Onze specialisatie is renovatie, onderhoud, verbouw en (bijzondere-) nieuwbouw.

Bouwbedrijf Burgy

Bij Burgy zijn we trots. Trots op de projecten die we mogen doen, op het vakmanschap en op elkaar. Historische gebouwen, ons erfgoed, toekomstbestendig maken en bewaren voor de volgende generaties is de uitdaging. Met veel passie en plezier doen wij daarom al 90 jaar projecten in de Randstad: van woonhuis tot kathedraal.