Toelichting op zoeken naar evenementen

Evenementen worden standaard in de toekomst getoond. Echter, onder de zoekresultaten staat een link ” < vorige evenementen”. Daar vind je dan historische evenementen.

Laatste afgelopen Evenementen

Monumenteneigenaren avond

In het kader van ons lustrum organiseren we op 10 oktober een avond voor eigenaren van monumenten. Het doel is ervaringen en vragen uit te wisselen. Een definitie programma volgt nog.

Excursie Blauwe Tram

Dorspcentrum Lijtweg 9, Oegstgeest

In aansluiting op de lezing over de Blauwe Tram organiseert de Vereniging een unieke excursie naar het NZH-museum in Haarlem op zaterdagmiddag 8 oktober. We reizen met een historische NZH-bus en krijgen een rondleiding van een enthousiaste vrijwilliger langs de collectie, waaronder een exemplaar van de Blauwe Tram. De kosten voor deze unieke excursie zijn […]

Lezing Blauwe Tram

Dorspcentrum Lijtweg 9, Oegstgeest

In het kader van ons lustrum hebben we een dubbele activiteit georganiseerd op 18 september is er een lezing over de Blauwe Tram en 8 oktober een excursie naar het bijbehorende museum in Haarlem. De lezing wordt gehouden in samenwerking met Dorpsmarketing in het Dorpscentrum.