Het tijdschrift Over Oegstgeest

Over Oegstgeest is het twee keer per jaar verschijnende tijdschrift van de Historische Vereniging Oegstgeest (VOO). Onderwerpen zijn de historie en ontwikkeling van Oegstgeest, in de ruimste zin van het woord.

De redactie bestaat uit Herman Oost en Tim Hoppen: redactie@historischeverenigingoegstgeest.nl.

Leden krijgen het blad gratis thuis gestuurd. Alle eerdere uitgaven zijn te raadplegen op de site onder Verenigingsblad archief, of via de zoekfunctie op deze pagina.

Het meest recente nummer staat niet op de website, deze is voor € 4,50 te koop bij de boekhandel in Oegstgeest. Ook zijn oude nummers, zolang de voorraad strekt, voor het zelfde bedrag te koop bij de secretaris. Als u zich aanmeldt als lid, krijgt u de laatste twee nummers gratis.

Het gezochte nummer

“Over Oegstgeest” mei 2017

29ste jaargang nr. 1 mei 2017

Harry Vissers, 30 jaar VOO P3